
SUOMALAINEN MENESTYSRESEPTI 2020 -VOITTAJA
Karjalan muttei piirakka
Sellainen on Rostenin Rostis.
Karjalaismummolan ruokamuistoista, leivinuunin lämmöstä ja kaipuusta Karjalaan tuunattu moderni makumatka leipomisen ytimeen.
Riisipuuroa, munaa ja voita rapeassa ruiskuoressa.
Turussa Leipomo Rostenilla valmistettaviin Rostiksiin käytetään vain Munaxin suomalaisia vapaan kanan munia, vain Fazerin Myllyn Rostenia varten sopimusviljelyttämiä, kestävän viljelyn periaatteiden mukaan viljeltyjä kotimaisia rukiita sekä kotimaista vastuullisesti tuotettua Valio kermaa ja voita.
Seuraa tuoksua paistopisteelle. Maku vie mukana.
P.s. Rostiksen pussin voi kierrättää kartonkikeräykseen.
Lue lisää Rostiksesta
www.leipomorosten.fi/tuotemerkit/rostis/
RAVINTOSISÄLTÖ / NÄRINGSVÄRDE | 100g |
---|---|
Energiaa / Energi | 821 kJ, 196 kcal |
Rasvaa / Fett | 9,4 g |
josta tyydyttynyttä rasvaa / varav mättat fett | 2,8 g |
Hiilihydraatit / kolhydrater | 21 g |
joista sokereita / varav socker | 0,5 g |
Ravintokuitu / kostfiber | 3,4 g |
Proteiini / protein | 5,6 g |
Suola / salt | 1,1 g |
vesi, KANANMUNA 21 %(Suomi), täysjyväRUIS (-jauho, -mallas) 18 %, riisi 9 %, VEHNÄjauho, laktoositon KERMA, kasvirasva (rypsi tai rapsi), laktoositon VOI 3 %, jodioitu suola, aromi. 75 % ruista viljaraaka-aineesta
vatten, ÄGG 21 %(Finland), fullkorn (RÅG) (-mjöl, -malt)18 %, ris 9 %, VETEmjöl, laktosfri GRÄDDE, vegetabilisk fett (ryps eller raps), laktosfri SMÖR 3 %, jodierad salt, arom. 75 % råg av spannmålsråvaran
MEDIATIEDOSTOT
LISÄMATERIAALIT
HYLLYREUNAKORTTI