HAE MEILLE TÖIHIN

Leipomo Rosten Oy on turkulainen, Meltovaaran perheen omistama perheyritys, joka vaalii pitkiä perinteitä tuoreen hyvän makuisen leivän valmistuksessa. Olemme Rostenilla leiponeet leipää ja leivonnaisia jo yli kahdeksankymmenen vuoden ajan. Leipomo Rosten Oy on osa Leipomo Rosten -konsernia, johon kuuluvat myös Pekan Leipä Oy:n kaksi leipomoa Heinolassa sekä Sirkiän Leipomo Turussa. Sirkiän Leipomo sulautui kokonaan 1.1.2020  Leipomo Rosten Oy:öön. Leipomokonsernin liikevaihto on noin 30 miljoonaa, ja se työllistää noin 200 alan ammattilaista.

TUOTETIETOVASTAAVA

Haemme tuotetietovastaavaa vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.
Haku päättyy 31.5.2022 klo 23:59. Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn kesto yli 12 kk. Työaika kokoaikatyö.

Leipomo Rosten Oy on turkulainen perheyritys, joka vaalii pitkiä perinteitä hyvien leipomotuotteiden valmistuksessa. Leipomo Rosten Oy on osa Leipomo Rosten-konsernia, johon kuuluvat kaksi leipomoa Turussa ja myös Pekan Leipä Oy:n kolme leipomoa Heinolassa. Leipomokonsernin liikevaihto on 31 miljoonaa, ja se työllistää reilu 200 alan ammattilaista.

Haemme tuotetietovastaavaa vakituiseen työsuhteeseen. Vastaat Rosten-konsernin kaikkien tuotteiden tuotetietojen hallinnasta, raportoinnista ja oikeellisuudesta Leipomo Rostenin sisäisessä tuotetietojenhallintajärjestelmässä ja asiakkaidemme käyttämissä tuotetietopankkijärjestelmissä. Toimipaikkasi sijaitsee Turussa, Leipomo Rostenilla.

Tehtäviisi kuuluvat tuotteiden ravintosisältölaskelmien ja tuotetietojen teko. Lisäksi ylläpidät Synkka-tuotetietokantaa. Vastaat koordinoidusti vientituotteiden tuotetiedoista ja toimit yhdessä vientijohtajan kanssa yhteyshenkilönä asiakasyrityksiin tuotetietoihin liittyvissä asioissa.

Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon, tuotekehityksen ja laatuosaston kanssa. Toimit myös HACCP-tiimin jäsenenä.

Odotamme sinulta soveltuvaa elintarvikealan koulutusta. Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta leipomoalalta ja leipomotuotteiden raaka-aineosaamista. Tarvitset tehtävässä englannin ja ruotsin kielen taitoa. Elintarviketurvallisuusjärjestelmien (IFS, BRC, FSSC) tuntemus on tehtävässä eduksesi. Lisäksi tarvitset työssä yhteistyökykyä, järjestelmällistä työskentelytapaa, tarkkuutta ja tietojen hallintaan liittyvien järjestelmien ja palveluiden tuntemusta.

Lisätietoja tehtävistä tarvittaessa antaa Mika Suvanto puh. 040 758 8025.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveesi kera rekrytointi@leipomorosten.fi

 

Haemme nyt leipomotyöntekijöitä sekä  pakkaamo- /lähettämötyöntekijöitä

Haemme kesätyöntekijöiksi 10 henkilöä leipomotyöntekijöiksi ja 10 henkilöä pakkaamo- /lähettämötyöntekijöiksi Turkuun.
Haku päättyy 30.04.2022 klo 23:59. Työt alkaa 1.5. tai heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn kesto 3-6 kk. Palkkaus TES:in mukainen.

 

Leipomotyöntekijä

Haemme kesätyöntekijöiksi elintarvikealan opiskelijaa tai jo alalla ollutta työntekijää. Toivomme sinulta jo jonkin verran alan kokemusta (työharjoittelu leipomossa) ja paineensietokykyä.
Työtehtävät käsittävät erilaisia leivontatehtäviä. Työ on 1- tai 2-vuorotyötä, työajat vaihtelevat työtehtävän mukaan. Perehdytämme sinut työtehtäviin.

Lisätietoja tehtävistä tarvittaessa antaa Mika Suvanto puh. 020 770 2368.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi otsakkeella ”LEIPOMO, KESÄTYÖ”
sähköpostiosoitteeseen: rekrytointi@leipomorosten.fi

 

Pakkaamo- /lähettämötyöntekijä

Haemme pakkaamoon ja lähettämöön kesätyöntekijöitä varustettuna reippaalla asenteella.

Työ pitää sisällään pääasiassa leipomotuotteiden pakkaamista käsin ja automaattisten pakkauslinjojen käyttöä sekä tuotteiden keräilyä ja lähettämistä. Huomioithan hakiessasi, että työ vaatii fyysisiä ominaisuuksia. Pystyt työskentelemään kiireen keskellä yhtenä osana tuotantoketjua. Osaat työskennellä yksin ja tiimissä. Perehdytämme sinut työhön.

Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä aamu- ja iltavuoroissa klo 6-14 ja klo 14-22 välillä. Myös viikonloput mahdollisia.

Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä ei ole välttämätön, mutta työkokemus katsotaan hakijan eduksi.

Lisätietoja tehtävistä tarvittaessa antaa Tuomo Paananen puh. 040 017 6743.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi otsakkeella KESÄTYÖ sähköpostiosoitteeseen: rekrytointi@leipomorosten.fi