Jurmo savulohi-crumble

Rouskuva ja helppo herkku

Tämä näkkäripohjainen crumble on herkku, joka on todella kokeilemisen arvoinen! Siemeniä, punajuurta, fetaa, lohta ja murustettua Jurmo-näkkäriä uuniin, niin alle tunnissa ruokapöydässä on tarjottavana varsinainen makujen sinfonia.

Ainekset

200 g punajuurta
50 g siemensekoitusta
100 g fetajuustoa
150 g kylmäsavulohta
5–6 palaa Jurmo Saaristolaisnäkkileipää
Suolaa
Öljyä
Hunajaa

Ohje

Kuori punajuuret ja pilko keskikokoisiksi lohkoiksi ja levitä uunivuokaan. Lisää joukkoon suola, öljy ja muut mausteet. Paista uunissa 180° noin 30 min.
Ota pois uunista ja lisää päälle siemensekoitus, kylmäsavulohi ja fetajuusto. Lopuksi päälle murustettua Saaristolaisnäkkäriä. Laita koko komeus vielä 10–15min uuniin ja tarjoile.