Siitä lähtien, kun ruisleipä valittiin vuonna 2017 Suomen kansallisruoaksi, Ruisleipäpäivää on vietetty suomalaisen kulttuurin eli Kalevalanpäivän yhteydessä 28.2. Leipätiedotuksen tekemän tutkimuksen mukaan ruisleipä onkin kuluttajien mielissä terveellisin leipä. Lue lisää ruisleivästä ja sen eduista alta!
Kuva: Leipätiedotus
Ruisleipä vetoaa suomalaisiin
Ruisleipä maistuu suomalaisille niin paloina, reikäleipänä, limppuina kuin näkkileipinäkin, ja sitä syödään keskimäärin kaksi palaa päivässä.
Kuitupitoinen ruisleipä tukee myös terveyttä mm. laskemalla kolesterolia ja diabeteksen riskiä ja tarjoamalla energiaa, rautaa ja magnesiumia lihaksille.
Osallistu ruisleipäarvontaan tehtaanmyymälöissämme
Ruisleipäpäivän kunniaksi kaikissa kolmessa tehtaanmyymälässämme on käynnissä 24.–28.2.2020 arvonta, jossa voi voittaa kassillisen herkullisia ruisleipiämme.
Tervetuloa kahvittelemaan, ostoksille ja osallistumaan!