Siemennäkkärit korvaa perinteiset retkieväät

Loman retkillä ja vaelluksilla on tärkeää, että matkassa mukana olevat elintarvikkeet säilyvät hyvin, vaikkakin ravintoarvojen kustannuksella. Rostenin siemennäkkärit sisältävät tutkitusti runsaasti hyviä hivenaineita ja vitamiineja, jotka auttavat retkeilijää jaksamaan maasto-olosuhteissa.

Riittävät ja maukkaat eväät on tärkeä osa onnistunutta retkeä tai vaellusta. Retkillä on hyvä välttää painavia ja helposti pilaantuvia tuotteita. Kevyillä eväillä helpotat huomattavasti matkantekoa, koska rinkkaan kertyy painoa yllättävän paljon jo välttämättömistä tarvikkeista. 

Siemennäkkärit ova ravintorikkaita ja säilyvät hyvin

Erityisen tärkeää on, että ruoka säilyy hyvin ja sisältää riittävästi ravintoaineita. Siemennäkkileivät ovatkin loistava vaihtoehto retkille evääksi. Siemennäkkileivät sisältävät runsaasti tärkeitä kivennäisaineita, joita kehosi tarvitsee suoriutuakseen rankoistakin vaelluksista. 

Ateriaksi lisukkeiden kanssa tai välipalaksi sellaisenaan  

Kuivana tuotteena siemennäkkärit säilyvät pitkään maasto-olosuhteissa ja ovat kevyitä kantaa. Retkillä on tärkeää saada runsaasti energiapitoista ruokaa, koska maastossa kulutat huomattavasti enemmän kaloreita, kuin arkena kaupungissa. Siemenet sisältävät hyviä rasvoja, jotka auttavat sinua jaksamaan läpi koko päivän.

‘’Lyhyillä retkillä voit kantaa mukanasi voita ja leikkeleitä näkkärin päällisiksi. Pidemmille reissuille erilaiset tuubiin pakatut tahnat sopivat mainiosti siemennäkkärin päälle’’, vinkkaa Veera Meltovaara Leipomo Rosten Oy:n markkinointipäällikkö.

Siemenrapeiden uutuus – proteiinia 21g

Siemenrapeiden proteiini seesami & pellava siemennäkkileipä on loistava vaihtoehto retkille välipalaksi sellaisenaan tai vaikkapa ateriaksi pienellä tuunaamisella. Proteiini seesami & pellava sisältää  21 g proteiinia 100 grammaa kohden, jolla saat helposti itsesi kylläiseksi.

Näppärän kokoinen vaihtoehto – Seedboost

Leipomo Rostenin toinen siemenpohjainen tuotemerkki Seedboost tarjoaa myös retkeilijöille sopivaa naposteltavaa. Siemen snacksit ovat oiva tapa pitää pikkunälkä kurissa vaelluksen aikana ja tankata pysähtymättä.

Tutkitusti terveellinen Seedboost on hiivaton, lisä- ja säilöntäaineeton välipala, josta saa suuren osan päivittäisestä vitamiini- ja hivenainesaantisuosituksesta. Tästä todisteena Rosten käyttää Seedhow-merkintää siementuotteissaan.

Tutkitusti hyvät retkieväät

Seedhow kertoo siementen yhteisvaikutuksista hyvinvointiimme. Seedhow-merkki kertoo, että tuote sisältää aina vähintään 45 % siemeniä. Jokaisessa Seedhow-tuotteessa on myös vähintään kahta eri siemenlajia.