Siemennäkkärit ricotalla ja parsalla

Siemennäkkärit ricotalla ja parsalla

gluteeniton

Herkulliset välipalanäkkärit valmistuvat nopeasti ja vain muutamasta raaka-aineesta. Siemennäkkärit, ricotta, päärynä ja parsa kietoutuvat ihanaksi makuelämykseksi. Voit tarjota näitä näyttäviä näkkäreitä myös vaikkapa brunssilla tai juhlapöydässä.

Ainekset

  • Siemenrapeat kaura ja auringonkukka siemennäkkäreitä
  • Parsaa (2kpl syöjää kohti)
  • Voita
  • Öljyä
  • Mustapippuria
  • Suolaa
  • (sitruunankuorta)
  • Ricottaa
  • Päärynää

Ohje

  1. Lorauta paistinpannulle pieni määrä öljyä ja nokare voita. Leikkaa parsoista kovat kannat pois ja leikkaa jäljelle jäävä osa näkkärin pituiseksi. Paista parsoja pannulla rasvassa noin 10min.
  2. Viipaloi mandoliinilla tai veitsellä päärynästä ohuita suikaleita. Levitä siemennäkkäreille ricottaa, lisää päärynäviipale ja muutama parsan varsi. Rouhi päälle mustapippuria ja ripottele suolaa. (Voit myös raastaa päälle hieman sitruunankuorta). Tarjoa heti!