Suolaisen makeat näkkäripalat
Suussa sulava ja samaan aikaa rouskuva herkku
Suolaisen makeat näkkäripalat
Ainekset
250 g Gluteeniton Kaura & Auringonkukka siemennäkkileipä
150 g tummaa suklaata
2 dl kookosrouhetta
30 g kookosrasvaa
merisuolaa tai sormisuolaa
Ohje
Sekoita siemennäkkileipä tasaiseksi rouheeksi tehosekoittimessa. Lisää joukkoon kookosrouhe. Sulata tumma suklaa ja kookosrasva vesihauteessa ja sekoita näkkileipä-kookosseos. Levitä massa tasaisesti uunivuokaan, joka on voideltu tai vuorattu leivinpaperilla.
Ripottele massan päälle suola ja laita uunivuoka uuniin 200 asteeseen, kunnes massa sulaa uudestaan. Ota uunivuoka jäähtymään ja laita jääkaappiin vetäytymään. Leikkaa paloiksi, kun suklaa on kovettunut.