Rosten Kaura-Vehnäviipaleet 400g

Perinteinen viipaleleipä säilyttää aina vaan suosionsa. Siksipä Leipomo Rosten leipoikin uutuuden valmiiksi viipaloidun Kaura-vehnäviipaleet. Käteviin annospaloihin viipaloitu Kaura-vehnäleipä helpottaa
arjen kiireessä leivän esillepanoa ja syömistä. Kaura-vehnäleivässä on lempeän kaurainen maku, eikä siihen ole lisätty vehnägluteenia. Kauravehnäleipä on mainio arkileipä kiireiselle taloudelle ja soveltuu hyvin
juhlavimpiinkin tilaisuuksiin edustavan muotonsa ja makunsa puolesta.

Rosten Kaura-Vehnäviipaleet 400g

Tuotetiedot

Ravintosisältö

100 g

Energiaa1142 KJ / 273 kcal
Rasvaa
- joista tyydyttynyttä rasvaa
2.8 g
0.3 g
Hiilihydraatit
- joista sokereita
50 g
1.7 g
Ravintokuitu4.4 g
Proteiini8.6 g
Suola1.1 g
Laktoosia0 g

Ainesosaluettelo


VEHNÄjauho (Suomi), vesi, KAURA 7 %, sokeri, jodioitu suola, kasviöljy (rypsi tai rapsi), hiiva, jauhonparanne askorbiinihappo.

Kuidun lähde, Laktoositon

6409770014318

Horeca

Leipomo Rosten räätälöi ketterästi ratkaisut hotelli-, ravintola- ja cateringalojen ammattilaisille. Ota yhteyttä ja kysy lisää, kun haluat leipomotuotteitamme yrityksesi tarjontaan!

Lue lisää

Reseptit

Leipomon tuotteet ovat hyviä sellaisenaan, mutta oletkos kokeillut tehdä Siemenrapeat-näkkileivistä energiapatukoita tai Pumppernikkeleistä juustokakkua?

Katso reseptit

Kuluttajapalaute

Kuluttajapalaute-FI

Lähetä meille ruusuja, rakentavia risuja tai tieto virheellisestä tuotteesta! Kaikki palautteet käsitellään luottamuksellisesti. Voit myös soittaa meille numeroon 020 770 2354 ma–pe klo 9–13 välisenä aikana.