Horeca
Leipomo Rosten räätälöi ketterästi ratkaisut hotelli-, ravintola- ja cateringalojen ammattilaisille. Ota yhteyttä ja kysy lisää, kun haluat leipomotuotteitamme yrityksesi tarjontaan!
Lue lisääRosten Mansikka-valkosuklaa äitienpäiväkakku 600 g
Ravintosisältö | 100 g |
Energiaa | 1193 KJ / 286 kcal |
Rasvaa - joista tyydyttynyttä rasvaa | 20 g 11 g |
Hiilihydraatit - joista sokereita | 25 g 20 g |
Proteiini | 2.4 g |
Suola | 0.1 g |
Laktoosia | 0.12 g |
Ainesosaluettelo |
Laktoositon KERMA, vesi, mansikka (7,5 % Turkki, Puola, Espanja, Italia), VEHNÄjauho, KANANMUNA, sokeri, kasvisrasva (palmu [RSPO-MB], rapsi, rypsi, kookos, shea), rasvaton MAITOjauhe, HERAjauhe, kaakaovoi, liivate, glukoosisiirappi, dekstroosi, maltodekstriini, glyseroli, inverttisokerisiirappi, suola, nostatusaineet (E450, E500), muunnettu tärkkelys E1442, sakeuttamisaineet (E418, E422, E466, E509), emulgointiaineet (E471, E475, SOIJAlesitiini, E322, E492, E551, E124, E129, E122), happamuudensäätöaineet (E327, E330, E331, E341), säilöntäaineet (E200, E202), hyytelöimisaineet (E401, E407, E440), värit (E160a, E131, E124, E129, E122, E104, E120, punajuuri), luontaiset aromit (maito, vanilja, vanilliini).
Leipomo Rosten räätälöi ketterästi ratkaisut hotelli-, ravintola- ja cateringalojen ammattilaisille. Ota yhteyttä ja kysy lisää, kun haluat leipomotuotteitamme yrityksesi tarjontaan!
Lue lisääLeipomon tuotteet ovat hyviä sellaisenaan, mutta oletkos kokeillut tehdä Siemenrapeat-näkkileivistä energiapatukoita tai Pumppernikkeleistä juustokakkua?
Katso reseptitKuluttajapalaute