Horeca
Leipomo Rosten räätälöi ketterästi ratkaisut hotelli-, ravintola- ja cateringalojen ammattilaisille. Ota yhteyttä ja kysy lisää, kun haluat leipomotuotteitamme yrityksesi tarjontaan!
Lue lisääRosten Mansikkakakku 10 henk 1000g
Ravintosisältö | 100 g |
Energiaa | 239 kcal / 999 KJ |
Rasvaa - joista tyydyttynyttä rasvaa | 16 g 12 g |
Hiilihydraatit - joista sokereita | 22 g 16 g |
Ravintokuitu | 0.6 g |
Proteiini | 2.3 g |
Suola | 0.2 g |
Ainesosaluettelo |
Kakkupohja (VEHNÄJAUHO, sokeri, KANANMUNA, VEHNÄTÄRKKELYS, emulgointiaineet (E475, E471, E433), nostatusaineet (E450a, E500)), täyte (kasvirasvavalmiste (vesi, kovetettu kasviöljy- ja rasva (palmu, rapsi, auringonkukka, maissi, soija), sokeri, stabilointiaineet (E420, E463), MAITOPROTEIINI, emulgointiaine (E472e, SOIJALESITIINI, E472b), suola, väri, (E160a), mansikkatäyte (sokeri, vesi, mansikka, muunnettu tärkkelys (E1422), hyytelöimisaine (E 440), happamuudensäätöaineet (E330, E333), aromi, säilöntäaineet (E 202, E 211), värit (E120, E150c)), kerma, stabilointiaine (E407), laktaasientsyymi), kuorrute (kerma (MAITO), mansikka, vesi, kokonaan kovetetut kasviöljyt ja rasvat (palmu, rapsi, auringonkukka, maissi, SOIJA vaihtelevissa suhteissa), sokeri, stabilointiaineet (E420ii, E463), MAITOPROTEIINI, emulgointiaineet (E472e, SOIJALESITIINI), suola, aromit, väri (E160a, E120), glukoosi-fruktoosisiirappi, hyytelöimisaine (E440), muunnettu tärkkelys E1422, sakeuttamisaine (E412, E415), happamuudensäätöaineet (E330, E333, E300, E509), säilöntäaineet (E211, E202)). Tuotteessa mansikkaa 15%.
Laktoositon
Leipomo Rosten räätälöi ketterästi ratkaisut hotelli-, ravintola- ja cateringalojen ammattilaisille. Ota yhteyttä ja kysy lisää, kun haluat leipomotuotteitamme yrityksesi tarjontaan!
Lue lisääLeipomon tuotteet ovat hyviä sellaisenaan, mutta oletkos kokeillut tehdä Siemenrapeat-näkkileivistä energiapatukoita tai Pumppernikkeleistä juustokakkua?
Katso reseptitKuluttajapalaute