Rosten Mansikkakakku 20 H 2200g

Rosten Mansikkakakku 20 H 2200g

Tuotetiedot

Ravintosisältö

100 g

Energiaa208 kcal / 872 KJ
Rasvaa
- joista tyydyttynyttä rasvaa
9.7 g
7.1 g
Hiilihydraatit
- joista sokereita
27 g
19 g
Ravintokuitu0.9 g
Proteiini2.2 g
Suola0.3 g
Laktoosia0.004 g

Ainesosaluettelo


Mansikka (23%) (Marokko, Puola), sokeri, VEHNÄjauho, KANANMUNA, vispikerma (KERMA, stabilointiaine (E407)), vesi, kokonaan kovetetut kasviöljyt ja rasvat (palmu, auringonkukka), maissitärkkelys, sakeuttamisaineet (E440, E412, E415), happamuudensäätöaineet (E330, E333, E331), stabilointiaineet (E420ii, E463), MAITOproteiini, glukoosisiirappi, muunnettu tärkkelys E1422, emulgointiaineet (E471, E475, E472e, E322 (auringonkukka)), dekstroosi, suola, nostatusaineet (E450, E500), säilöntäaineet (E211, E202), aromit, värit (E120, E160a)

FREE_FROM_LACTOSE

6409770031926

Horeca

Leipomo Rosten räätälöi ketterästi ratkaisut hotelli-, ravintola- ja cateringalojen ammattilaisille. Ota yhteyttä ja kysy lisää, kun haluat leipomotuotteitamme yrityksesi tarjontaan!

Lue lisää

Reseptit

Leipomon tuotteet ovat hyviä sellaisenaan, mutta oletkos kokeillut tehdä Siemenrapeat-näkkileivistä energiapatukoita tai Pumppernikkeleistä juustokakkua?

Katso reseptit

Kuluttajapalaute

Kuluttajapalaute-FI

Lähetä meille ruusuja, rakentavia risuja tai tieto virheellisestä tuotteesta! Kaikki palautteet käsitellään luottamuksellisesti.