Rosten Seedboost Seesami & Chia siemen snack 70 g

Rosten Seedboost on uusi, ainutlaatuinen ja ravinteikas runsaasti siemeniä sisältävä
hurmaava välipala. Seesami-Chia makuvariantti on varsinainen vitamiini- ja hivenaine
boosteri se sisältää siemeniä jopa 65 %. Seedboost välipalat ovat tutkitusti* terveellisempi välipalavaihtoehto osana monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Voit napostella Seedboost välipaloja sellaisenaan pikkunälän yllättäessä tai mielikuvituksen mukaan rakennella
niistä pieniä snack annospaloja. Seedboost siemenpohjaiset välipalat sopivat kaikille, ne ovat gluteenittomia ja sisältävät suurenosan päivittäisestä vitamiini ja hivenaine saantisuosituksesta sellaisenaan.

* www.leipomorosten.fi/seedhow

Tutustu

Rosten Seedboost Seesami & Chia siemen snack 70 g

Tuotetiedot

Ravintosisältö

100 g

Energiaa2317 KJ / 559 kcal
Rasvaa
- joista tyydyttynyttä rasvaa
44 g
5.1 g
Hiilihydraatit
- joista sokereita
20 g
1.3 g
Ravintokuitu10 g
Proteiini16 g
Suola1.6 g

Ainesosaluettelo


Auringonkukansiemen, SEESAMINSIEMEN 22%, gluteeniton täysjyväKAURA, kasviöljy (rypsi tai rapsi), chiansiemen 5%, gluteeniton KAURA, perunahiutale, merisuola. Tuotteessa siemeniä 63 %.

FREE_FROM_GLUTEN, Runsaskuituinen, Voimakassuolainen

6409770081181

Horeca

Leipomo Rosten räätälöi ketterästi ratkaisut hotelli-, ravintola- ja cateringalojen ammattilaisille. Ota yhteyttä ja kysy lisää, kun haluat leipomotuotteitamme yrityksesi tarjontaan!

Lue lisää

Reseptit

Leipomon tuotteet ovat hyviä sellaisenaan, mutta oletkos kokeillut tehdä Siemenrapeat-näkkileivistä energiapatukoita tai Pumppernikkeleistä juustokakkua?

Katso reseptit

Kuluttajapalaute

Kuluttajapalaute-FI

Lähetä meille ruusuja, rakentavia risuja tai tieto virheellisestä tuotteesta! Kaikki palautteet käsitellään luottamuksellisesti.