Rosten Street Food Bao Bun höyrysämpylä 4kpl/240 g

Voit hifistellä höyrytyskorilla, mutta laktoosittomat Rosten Street Food Bao Bun höyrysämpylät höyrytät helposti pehmeiksi myös mikrossa. Laita Bao Bunit lautaselle ja lisää niiden keskelle mikrotuksen kestävä kuppi, jossa on vettä. Peitä mikrokuvulla ja lämmitä. Täytä millä haluat ja nauti. Myös tavanomainen höyrytyskattila hoitaa homman.
Rosten Street Food -sämpylät ovat Suomessa leivottuja. Ne sopivat monipuoliseen kokkailuun ja erityisesti ympärivuotiseen suomalaiseen grillikauteen.

Tutustu

Rosten Street Food Bao Bun höyrysämpylä 4kpl/240 g

Tuotetiedot

Ravintosisältö

100 g

Energiaa1033 KJ / 247 kcal
Rasvaa
- joista tyydyttynyttä rasvaa
4.8 g
0.4 g
Hiilihydraatit
- joista sokereita
42 g
1.6 g
Ravintokuitu3.3 g
Proteiini6.8 g
Suola0.8 g
Laktoosia0 g

Ainesosaluettelo


VEHNÄjauho (Suomi), vesi, kasviöljy (rypsi tai rapsi), hiiva, sokeri, jodioitu suola, jauhonparanne E300.

Laktoositon

6409770042106

Horeca

Leipomo Rosten räätälöi ketterästi ratkaisut hotelli-, ravintola- ja cateringalojen ammattilaisille. Ota yhteyttä ja kysy lisää, kun haluat leipomotuotteitamme yrityksesi tarjontaan!

Lue lisää

Reseptit

Leipomon tuotteet ovat hyviä sellaisenaan, mutta oletkos kokeillut tehdä Siemenrapeat-näkkileivistä energiapatukoita tai Pumppernikkeleistä juustokakkua?

Katso reseptit

Kuluttajapalaute

Kuluttajapalaute-FI

Lähetä meille ruusuja, rakentavia risuja tai tieto virheellisestä tuotteesta! Kaikki palautteet käsitellään luottamuksellisesti. Voit myös soittaa meille numeroon 020 770 2354 ma–pe klo 9–13 välisenä aikana.