Rosten Street Food Briossi hampurilaissämpylä 4kpl/280 g

Laktoositon Rosten Street Food Briossi hampurilaissämpylä on kuohkeanmakea grillikauden kuninkaallinen. Voit lämmittää sen miten haluat, mutta suosittelemme grillaamista, paistamista tai käyttämistä leivänpaahtimessa. Täytä millä haluat ja nauti. Jos nälkä kurnii liian lujaa, syö sellaisenaan.
Rosten Street Food -sämpylät ovat Suomessa leivottuja. Ne sopivat monipuoliseen kokkailuun ja erityisesti ympärivuotiseen suomalaiseen grillikauteen.

Tutustu

Rosten Street Food Briossi hampurilaissämpylä 4kpl/280 g

Tuotetiedot

Ravintosisältö

100 g

Energiaa1321 KJ / 316 kcal
Rasvaa
- joista tyydyttynyttä rasvaa
9.6 g
4.6 g
Hiilihydraatit
- joista sokereita
45 g
4.5 g
Ravintokuitu3.4 g
Proteiini9.6 g
Suola0.8 g
Laktoosia0 g

Ainesosaluettelo


VEHNÄjauho (Suomi), KANANMUNA, laktoositon VOI, vesi, sokeri, hiiva, laktoositon rasvaton MAITOjauhe, fermentoitu VEHNÄjauho, jodioitu suola, jauhonparanne E300.

Laktoositon

6409770042168

Horeca

Leipomo Rosten räätälöi ketterästi ratkaisut hotelli-, ravintola- ja cateringalojen ammattilaisille. Ota yhteyttä ja kysy lisää, kun haluat leipomotuotteitamme yrityksesi tarjontaan!

Lue lisää

Reseptit

Leipomon tuotteet ovat hyviä sellaisenaan, mutta oletkos kokeillut tehdä Siemenrapeat-näkkileivistä energiapatukoita tai Pumppernikkeleistä juustokakkua?

Katso reseptit

Kuluttajapalaute

Kuluttajapalaute-FI

Lähetä meille ruusuja, rakentavia risuja tai tieto virheellisestä tuotteesta! Kaikki palautteet käsitellään luottamuksellisesti. Voit myös soittaa meille numeroon 020 770 2354 ma–pe klo 9–13 välisenä aikana.